torsdag 21. oktober 2010

Jippi!!!

Vi har endelig fått oss iMac! I dag gikk turen til Eplehuset i Fredrikstad og vi hadde på forhånd bestemt oss for 21" iMac (stasjonær), men ut av butikken var det en 27" iMac med oss hjem :)
Var litt redd for at skjermen skulle bli for stor, men det er den absolutt ikke i det hele tatt! Jeg er bare så strålende fornøyd altså! Tiden fremover nå må jeg bare bli litt bedre kjent med Macen sånn at jeg kan lage innlegg på bloggen min MED bilder (for det vet jeg Karin setter pris på hihi)
Jeg har jobbet litt for at vi skulle kjøpe oss en bærbar Mac, men den kampen tapte jeg...foreløpig :) Jeg får heller ønske meg det ved en senere anledning. Enn så lenge er jeg veldig fornøyd med denne iMacen :)

Nå merker jeg at jeg angrer litt på at jeg kjøpte meg Xperia istedet for iPhone, men gjort er gjort...de telefonene er dessverre litt for dyre til å bytte de ut sånn helt uten videre...kanskje jeg får meg en iPhone om en 5-6 år, det er jo så lenge jeg bruker å ha mine telefoner hehe

Nei, nå tror jeg jammen det er nattan her!
Døgnrytmen min er blitt snudd helt på hodet etter at lille knøttet kom :)

En god nattaklem fra Soffi

tirsdag 19. oktober 2010

I am not a robot



Her er sangen jeg ikke klarer å få ut av hodet mitt for tiden! Jeg hørte et lite utdrag av den på Lindex-reklame som sendes på TVn for tiden og jeg har blitt helt fan av den :) Det er altså "I am not a robot" med Marina and the diamonds.

søndag 17. oktober 2010

Shopping og scrappe helg!


Denne helgen har jeg gledet meg til en stund! Hadde avtalt med Nina og Anne Sofie om å ha en scrappe-kveld hos meg denne lørdagen. Tro det eller ei, det er nå over 10 måneder siden jeg sist lagde noe som helst innen sjangeren scrapping! Nina kom med bussen fra Oslo allerede på fredag. Lørdag formiddag ble det en ørliten shopping tur til sentrum av Halden hvor jeg hadde et par-tre steder jeg bare måtte vise Nina. Det var selvfølgelig et par interiør butikker, samt  Erlandsen Konditori som er bare så super koselig! Her er jeg og Eirik utenfor en av interiør butikkene, nemlig "Alle Tiders" :o)



Her er vi på Erlandsen Konditori. Posen er fra Yngvills Gaveri og er butikk nummer 2 av temaet interiør :o)



Senere lørdags ettermiddag var det scrapping hjemme hos meg som stod for tur og jeg har vært så flink å laget forslag til dåpsinvitasjon som jeg  må si jeg ble ganske fornøyd med :o)
Et lite bilde av vår litt vel sene lunsj vel hjemme igjen. Godt smakte det i allefall!

Ha en fortsatt super helg :o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails