mandag 30. november 2009

BergenNå har Lars flyttet til Bergen for å fullføre første del av pliktåret sitt som fengselsbetjent. Han er veldig spent på hvordan det blir å jobbe i Bergen Fengsel og jeg ble med en tur for å "sjekke" hvordan Bergen er. Det er en super flott leilighet han har fått leie og utleierne er helt fantastiske mennesker! Følte oss absolutt velkomne hit. Bildet over viser utsikten fra leiligheten! Fantastisk flott! Han får det nok fint i Bergen frem til mars, for da går flyttelasset videre til Halden :o) Da flytter han i vårt nye hus på Isebakke...som jeg gleder meg til! Kan nesten ikke vente :o)

Utsikten i mørket! Dessverre litt dårlig kvalitet på bildet. Måtte ta bilde med mobilen min, da kameraet vårt har tatt kvelden...
Huset Lars skal bo i frem til mars :o)

2 kommentarer:

Fie sa...

Hei Ann Sofi,
Håper dere har kommet dere godt på plass i Bergen og at dere kan nyte en fin uke sammen!
Sees neste uke...kos dere.

Nina sa...

heisnuppis :)
Jøjje meg, 2 innlegg på sammen uke ;), det fortjener 2 kommentarer. Så utrolig fint det ser ut der Lars skal bo da,...fatter ikke at vi ikke har klart å rote oss dit ennå, men du kan hilse huseierne og si at jeg skal mase ekstra masse så det kanskje blir en tur mens Lars bor der og da håper jeg selvsagt at du får vært med oss :)
Hadde tenkt å be deg ta masse bilder, men skjønner det blir litt vrient med et kamera som ikke virker.
Ha en fortsatt fin uke.

Tudelu :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails