onsdag 23. juni 2010

Se, det blomstrer!


Se, det blomstrer! Jeg er såå stolt av de to små trærne vi har foran ved inngangen til huset. Flotte LILLA blomster :o) En ting har jeg lært da, og det er at de lilla klokkene (jeg vet ikke hva denne blomsten heter dessverre) ikke tåler å ha direkte sollys. De er mer eller mindre visnet bort, mens de andre plantene i kassen klarer ser utmerket. Så det blir ikke disse "blåklokkene" neste år, selv om de er kjempe fine når de blomstrer.Et lite nærbilde av det blomstrede treet :o)


Siden jeg var innom Junior-butikken i går med masse tilbud, klarte jeg ikke å gå ut av butikken før denne søte Levi´s buksa var betalt. Jeg kjøpte den i størrelse 6 mnd og den er IKKE stor, men veldig liten og søt :o)

2 kommentarer:

Nina sa...

Å så fine da :) Pleier å ha sånn potetplante på campingen jeg også, men i år har jeg ikke kjøpt en eneste blomst ennå...har utrolig abstinenser, men har liksom ikke vært der så skrekkelig masse ennå, men håper på å shoppe litt til helgen da.
Hvordan klokker er det du mener som ikke trives i solen da? måtte tilbake å kikke og hvis du mener de lilla litt nede på innlegget med alle blomstene dine så syns jeg det er rart, for de burde tåle det meste...er du sikker på at de ikke har tørket inn der i solen da... På med vann og gjødning...nå på sommern kan du ha gjødning hver gang du vanner...det er nå de spiser og de trenger mat for å bomstre vettu.
God klem fra meg :)
Ps: buksa ser jo bare helt utrolig skjønn ut :)

Nina sa...

Rettelse, mente de blomstene i innlegget sol sommer og ettellerannet, hehe...for en husk )

Nå mååååååååå jeg sove...'

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails