torsdag 26. august 2010

Ventetid

Ventetiden er for lengst i gang! i dag er det 1 uke til terminen som er 2. september. Har egentlig på følelsen at han ikke har tenkt til å vise seg i dagslys før terminen....så da blir det bare å vente og vente...Ikke det at jeg har fritidsproblemer altså, for det er absolutt nok å ta tak i her hjemme! Siden jeg blir så fort sliten går det jo ikke akkurat unna heller... :o) I dag for eksempel fikk jeg et akutt behov for å dra på shopping, men hvorfor? Det er jo i grunn ikke noe spesielt jeg MÅ kjøpe og jeg har vel ikke akkurat god økonomi nå heller siden NAV er så raske med behandlingstiden sin (!)...hadde vel bare lyst til å få kommet meg ut litt :o)


Vi har drømt litt om å ta oss en tur til litt varmere strøk neste år. Kanskje en tur til Spania? Dersom knerten er grei å ha med å gjøre tror jeg vi skal klare å få det til. Vi har ikke vært i syden siden 2006, og siden jeg ikke har hatt ferie denne sommeren skal jeg si deg det er et stort savn å kunne slappe av med sol og varme!


Ikke så verst dette? Bildet er tatt i 2006 da vi var en tur i Marbella, et flott sted! Siden jeg holder på med scrapbooking ble det mye bildetaking i håp om å få noen kule bilder til albumet som ble laget derfra.


Her er vi på vei til vårt favoritt spisested som lå helt nede ved stranden. Der hadde de den mest fantastiske Crema Catalana! Nam Nam Ikke rart jeg drømmer :o)

2 kommentarer:

... sa...

Hei hei nabo :)

Vettu hva.. da tror jeg at jeg blir med i kofferten.. hehe :P

Vi hadde egentlig tenkt å tatt oss en tur nå i disse tider, men sånn blir det ikke.. vi utsetter også en tur til varmere strøk til neste år :) Å jeg gleeeder meg :D

Snakkes nok snart ;)
klem klem

Fie sa...

Så fine ferie bilder, om de er gamle er helt ok, følelsen får man :o). Vi har ikke hatt noen varm tur i år, men skal neste år ja!! Snakkes, Klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails