fredag 25. februar 2011

Ruller i vei!


Eirik nærmer seg 6 måneder og har fått skikkelig dreisen på å rulle! Nå skal han helst rulle HELE tiden den lille knerten ;) Det er så utrolig artig med hvert eneste fremskritt! I tillegg til rulling er også lyder med munnen veldig stas. Det går for det meste i å blåse..med og uten lyd under blåsingen...når han gjerne vil forsterke uttrykket over hvor sint han er kommer det høye toner med brumming ;)

Ellers går det jo fortsatt litt i dåpsforberedelser om dagen, men jeg begynner å se ende på det nå! Dåpskjolen mangler nå kun noen knapper, så er den klar til å vaskes og strykes. Prosjektet med å få plass i bunaden er nå løst.....bunaden ble rett og slett lagt ut ;) Tror aldri jeg ville klart å komme inn i bunaden på den korte tiden jeg hadde på meg, håper heller på at bunaden må tas inn igjen om ikke alt for lenge jeg ;)

Driver å tenker på hvordan bordkortene skal lages...tenker at de blir så enkle som mulig jeg. Det enkle er ofte det beste sant?! Satser på det jeg!

Ønsker dere alle sammen en riktig god helg!

Soffi

4 kommentarer:

... sa...

God kveld :)

Endelig et innlegg fra deg jo :D DET var på tide :) Men skjønner at forbredelsene til dåp tar mye tid, pluss den lille vakre sjarmøren deres da :)

Vi gleder oss masse til dåp :)

Ha en fiiin helg <3

stor klem

Nina sa...

Åååååååå jeg går glipp av så masse.... Hehe, det var bare litt frustrasjon fra tanten i Oslo ;)
Tipper du er letta over å være i havn med dåpskjolen, flink har du vært...eller kankje både du og Anne.
Så du tipset mitt til dåpen i det site innelgget ditt?

Ønsker dere en flotters helg.

Stor klem fra her og hilse masse:)

Soffi sa...

Må rose Anne for utrolig god hjelp med dåpskjolen, hadde ikke klart det uten henne! Brodere kan jeg, men montering trenger jeg en del trening i ;) Har vært og lest dåpstipset, en god ide! Et vennepar av oss hadde bok hvor man skulle skrive hilsen til dåpsbarnet i. Skal se om jeg klarer å huske på å få kjøpt det;) Men hukommelse er ikke min sterkeste side for tiden...hehe Ses om 1 uke! Gleder meg! Klem

Geir Ove sa...

Hei på deg
Tusen takk for kommentarene på bloggen. Er jo bare så koselig å få vet du :O)
Skal si deg det var ei lita jente som koste seg i hytte i sofaen se. Stor koste seg. Jasså lille Eirik har tatt helt av med snurringen ja. Fikk litt inpirasjon etter besøket av dere her om dagen ja heheheh. Han er jo bare så god da. Gleder meg til å begynne på kaka snart. Litt sommerfugler i magen og da men. Håper de blir bra da :O)

Gleder oss veldig til søndagen i hvertfall

Ha en god dag videre hilsen naboen :O)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails