torsdag 31. mars 2011

Personlig gravering

Her kommer en liten bildeserie av gifteringen min jeg er sååå veldig stolt av!
Jeg har tidligere snappet opp idéen om personlig håndgravering på ring, noe jeg hadde ille lyst på når vår tur skulle komme til å velge ringer. Lars var i grunn veldig enig og når bryllupsplanene ble en realitet gikk jeg løs på oppgaven å finne ut hvilke forretninger som kunne tilby dette. Det viste seg at det var jammen ikke helt enkelt! Etter mye leting endte vi opp med å bestille ringene våre hos Galleri Aurum i Sarpsborg. Der lager de ringene selv og vi kunne være med på å bestemme hvordan de skulle bli! Det jeg hadde veldig klart for meg var at det skulle være vår håndskrift utenpå ringene. Gullsmeden anbefalte oss IKKE vanlig gravering ned i ringen på utsiden av ringene, siden teksten da ville kunne slites bort veldig raskt. I stedet gikk vi for uthevet tekst for at teksten skal være varig.

Soffi

6 kommentarer:

Nina sa...

Fineste ringene :)

Nattaklem :)

Håndarbeidsfrua sa...

Hei!
Kjempetøff ring. Og så praktisk da, nå er det ingen unskyldning for å ha glemt bryllupsdagen.
Ha en god helg.
Liv

Soffi sa...

Tusen takk for hyggelige kommentarer! Sant det Liv, ingen fare for at man skal glemme bryllupsdagen med daglig påminnelse ;)

Fie sa...

Kjempefine ringer...kanskje jeg må herme, har en liten ring-krise selv etter at diamanten ramlet ut :)
Vi må snakkes om å treffes snart.
Klemmer

Anonym sa...

Hei! Så fine ringer. Men litt mer tradisjonell gravering enn brodern valgte... de har gravert "Den som gir seg er en dritt" på UTSIDEN av ringene sine.... Gratulerer så masse.

Klem fra Line Heitmann

Soffi sa...

Fie: Det er bare å herme, de blir uansett ikke like siden det er personlig håndskrift :) Sjekker kalenderen min for å få til et aldri så lite Oslo-besøk, gleder meg!!
Line: Så utrolig hyggelig med en liten hilsen fra deg! Håper det står bra til med deg og dine!
Stoooor klem fra Soffi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails