onsdag 3. november 2010

Hverdagsliv...


Det har blitt en stund siden forrige innlegg, og grunnen er at jeg sliter litt med å få lastet ned bilder fra mobilen til Macen...jobber fortsatt med saken :) (Da er den gamle PCn kjekk å ha, der vet jeg hvordan bilder lastes ned iallefall..)
Bildet over viser at Eirik har fått seg en ny venn og han heter Pingu. Han er jammen artig å se på :)


Dette er bilde av dagens bading. Han koser seg sååå ille at han er helt utslitt etterpå :) Nå er det en ren, mett, sliten og trøtt gutt som sover søtt i senga si! ...det er da det er mulighet for å lage et innlegg til bloggen :)
Eirik er nå bare 1 dag fra å kunne feire 2 måneders dagen sin.
Tiden går jammen fort!

Klemmer fra Soffi

3 kommentarer:

Fie sa...

...og fortsatt like vakker som sin mor :o) Moro å se han bli større, og ja det går så fort - du får passe på å nyte alt mens han fortsatt er liten...Kos dere! KLem

Geir Ove sa...

Så utrolig hærlig lille Eirik er da. Kjempe god og nydelig. Skal si tiden går unna som bare det. Ikke lenge siden han kom til verden. Bare å nyte tiden maks. Klem fra de litt lengre oppe på fjellet.

Geir Ove sa...

Takker så mye for kjempe koselig besøk i kveld og tilbakemelding på kaken fra i går. Den ble jo grei selv om den hadde litt motgang på veien. Hhehehe. Kjempe morro og se lille Eirik som har blitt mye større siden sist. Han er jo bare så utrolig god og snill da. Gleder meg til neste gang vi treffes igjen. Forhåpentlighvis ikke så alt for lenge til. Klem tilbakefra alle og en stor sleik fra Nero

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails