søndag 26. desember 2010

God Jul!

Nå er det jul igjen og det er vel i grunn først i dag at julefreden har senket seg hos meg...Skjønner ikke hvorfor vi skal være ute i siste liten hvert eneste år! Super stress rett før julaften, selvom vi i utgangspunktet planla å være tidlig ferdig slik at vi kunne kose oss lille OG store julaften...

Stekeovnen vår ble ødelagt på selveste julaften! Ribba var klar for å settes i ovnen, men temperaturen ble aldri høyere enn 25-30°C. Blir ikke god ribbe i den temperaturen gett! Istedet koste vi oss med pinnakjøtt og kålrabistappe (nam-nam), det var jammen godt vi ikke bare hadde belaget oss på ribbe...men for (stakkars) Mamman min som ikke liker pinnakjøtt ble det sossisser til julemat i år (godt jeg hadde kjøpt inn en del ekstra sossisser i allefall!)
Noen bilder fra julefotograferinga ;) Ble mange bilder, men få hvor knøtten klarer å holde seg i ro så det blir et ok bilde. Jeg har knipset bildene med mobil-kameraet mitt. Det blir bra kvalitet på bildene, men hjelper jo lite når minsten er ferdig med å smile 2 sekunder før bildet endelig blir tatt! Det er en av grunnene til at jeg har ønsket meg speilrefleks-kamera...og det har jeg fått! Lille julaften fikk jeg et nytt Canon EOS kamera, jeg må vel ha Verdens beste kjæreste/mann/samboer!! Iallefall så synes jeg det selv ;)

Må bare gratulere Verdens beste søster med 36 års dagen sin i dag! Veldig glad i deg!

Store juleklemmer fra Soffi

2 kommentarer:

Lena Sommer sa...

God Jul Ann Sofi!
Kjempefine bilder!! Gratulerer med nytt kamera! Klem fra Lena

Soffi sa...

1000 takk Lena! God jul og et riktig godt nytt år til deg og dine også :)klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails