fredag 31. desember 2010

GODT NYTT ÅR!

Eirik (3 1/2 måned på dette bildet)

Nyttårsdagen er vi blitt bedt bort til koselige naboer og vi gleder oss veldig til å feire nyttårsaften med de!
Denne romjulen har vært litt blandet av "godartet" stress og avslapning. En stille og rolig julaften med mor og bror på besøk (Pappa var dypt savnet!!). Synd at stekeovnen vår tok kvelden på selveste julaften, men jul ble det jo allikevel!
1. og 2. juledag er typiske familie-dager i vår familie. 1. juledag er vi invitert til samboers familie til julefrokost som varer HELE dagen! Nydelig mat, godt selskap, man rekker ikke å kjenne på sult-følelsen denne dagen :)
2. juledag har min kjære søster bursdag og da er det min familie vi er sammen med. Tidligere kan jeg huske Mamma arrangerte familieselskap denne dagen med god mat og drikke, så dette er og vil alltid være min søsters dag for meg! De siste årene har min søster arrangert denne dagen selv og det serves masse godt! Det er veldig koselige med slike dager! Men jeg må også si at etter 2 dager etter hverandre med masse mennesker rundt seg setter jeg ekstra stor pris på en dag hvor vi bare er hjemme å gjør INGENTING! Gud sååå deilig det er! Flyr bare rundt og surrer, spiser litt, drikker litt, TV-titting og sitter med bena opp i sofaen. FANTASTISK :)

Nå gjenstår det bare å ønske alle mine venner et riktig godt nytt år!

Nyttårsklemmer fra Soffi

2 kommentarer:

... sa...

Sååå fantastik nydelig han er..

Vi gleder oss utrolig masse til dere kommer i morgen :D

Godt nytt år til dere også :)

Stor klem :)

Nina sa...

Hei snuppis og riktig godt nytt år til dere også. Burde vel helst ha takket for det gamle først, men pytt sann. Tusen takk for sist også forresten, blir ikke mye skarvlings når vi er så mange, men fikk jo gått en liten tur med hundene og skrval litt på soverommet, haha, det hørtes ikke bra ut, fnis ;) Koselig var det iallefall og jeg håper ikke det blir så lenge til vi sees.

Nyttårsklem fra meg :)

PS: så godt bilde av skjønningen da :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails