mandag 10. desember 2012

Innredet sportsbod


I Sommer satte vi igang prosjektet om å få orden i sportsboden. Boden er på ca. 5 kvadratmeter.
Først ble rommet helt ribbet, før vi monterte Elfa-systemet. Fra før fantes det selvbygde hyller av ymse slag. I tillegg innholdt boden garderobeskap med dører, noe jeg synes er veldig Upraktisk når man har et så lite område til rådighet. Vi hadde bestemt oss for et hyllesystem fra Ikea, men da vi reiste inn til Ikea for å handle hadde de ikke de delene vi ønsket. For å få system inne på sportsboden med en gang, reiste vi like så godt å kjøpte elfa system til boden. Det ble ca. 3 ganger dyrene enn først planlagt, men er i utgangspunktet veldig fornøyd med Elfa (Vi har Elfa system også i inneboden, samt i garderobeskapet vårt). Og det beste av alt fikk vi ordet rommet med det samme :)


Mannen var en tur innom Biltema og kjøpte diverse kroker til veggen. Nå har blant annet tursekkene og trugene fast plass på veggen. Har kjøpt inn en del 31 liters plastkasser på tilbud hos Eurospar som brukes til sortering av "småting" som skal plasseres i hyllene.

Er veldig fornøyd med resultatet :)

Soffi

1 kommentar:

Nina sa...

Så koselig å se at det er liv her inne igjen:) Fortsett med det, trenger jo ikke være en avhandling, bare kosleig å se noen livstegn.
Blir jo rent missunnerlig på all den orden som råder hos dere for tiden....sliter jo med å ha et respektabelt hjem til tider ogs å har dere tellekanter i sportsboden ;)))hihi ;)
Hilse da.

Klem fra Oslo:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails