fredag 31. desember 2010

GODT NYTT ÅR!

Eirik (3 1/2 måned på dette bildet)

Nyttårsdagen er vi blitt bedt bort til koselige naboer og vi gleder oss veldig til å feire nyttårsaften med de!
Denne romjulen har vært litt blandet av "godartet" stress og avslapning. En stille og rolig julaften med mor og bror på besøk (Pappa var dypt savnet!!). Synd at stekeovnen vår tok kvelden på selveste julaften, men jul ble det jo allikevel!
1. og 2. juledag er typiske familie-dager i vår familie. 1. juledag er vi invitert til samboers familie til julefrokost som varer HELE dagen! Nydelig mat, godt selskap, man rekker ikke å kjenne på sult-følelsen denne dagen :)
2. juledag har min kjære søster bursdag og da er det min familie vi er sammen med. Tidligere kan jeg huske Mamma arrangerte familieselskap denne dagen med god mat og drikke, så dette er og vil alltid være min søsters dag for meg! De siste årene har min søster arrangert denne dagen selv og det serves masse godt! Det er veldig koselige med slike dager! Men jeg må også si at etter 2 dager etter hverandre med masse mennesker rundt seg setter jeg ekstra stor pris på en dag hvor vi bare er hjemme å gjør INGENTING! Gud sååå deilig det er! Flyr bare rundt og surrer, spiser litt, drikker litt, TV-titting og sitter med bena opp i sofaen. FANTASTISK :)

Nå gjenstår det bare å ønske alle mine venner et riktig godt nytt år!

Nyttårsklemmer fra Soffi

torsdag 30. desember 2010

Planer og drømmer...

Som jeg fortalte i et tidligere innlegg har jeg vært så heldig å få meg et super bra speil-refleks kamera ;) Det er under uttesting og jeg er så langt veldig fornøyd! En utfordring er vel å ha kameraet tilgjengelig når det er behov for det, kameraet er jo ikke akkurat lite å drasse med seg! Jeg skal prøve å få det inn som en rutine å ta det med meg :) Bildet av Odin under her ble jeg veldig fornøyd med! Har vært vanskelig å få bra bilder av han. Han er veldig ofte i bevegelse og det har ikke vært lett å få tatt et bilde av han uten RØDE øyne, men det har jeg jo klart her! Jippi!



Ellers om dagen har jeg begynt å leke litt med tanken på å innrede boden vår med garderobeinnredning fra ELFA. Har så lyst til å bare stikke ut å kjøpe delene med en gang, men det bør nok tas noen (eksakte) mål av rommet først...hihi  jeg forstår ikke helt hva man skal med garderobeskap MED dører inne på et pittelitte rom?! Er jo knapt så man kommer seg inn på rommet, og enda vanskeligere å måtte åpne en garderobedør for å hente ut for eksempel rent sengetøy! Nei, det skal nok bli ordning der inne i løpet av 1.kvartal 2011 (eller iallefall 2. kvartal hehe)...holdt jo nesten på å glemme at jeg har en dåp også som trenger litt organisering. Dåpen er jo allerede booket til 6. mars! For de som lurer på hvorfor dåpen blir så sen; kombinasjonen over at kirken ikke har dåp mer enn ca. 1 gang per måned og at samboer jobber hver 3. helg var det rett og slett ikke mulig å arrangere dåpen før....men dåp blir det!

Stor juleklem fra Soffi

søndag 26. desember 2010

God Jul!

Nå er det jul igjen og det er vel i grunn først i dag at julefreden har senket seg hos meg...Skjønner ikke hvorfor vi skal være ute i siste liten hvert eneste år! Super stress rett før julaften, selvom vi i utgangspunktet planla å være tidlig ferdig slik at vi kunne kose oss lille OG store julaften...

Stekeovnen vår ble ødelagt på selveste julaften! Ribba var klar for å settes i ovnen, men temperaturen ble aldri høyere enn 25-30°C. Blir ikke god ribbe i den temperaturen gett! Istedet koste vi oss med pinnakjøtt og kålrabistappe (nam-nam), det var jammen godt vi ikke bare hadde belaget oss på ribbe...men for (stakkars) Mamman min som ikke liker pinnakjøtt ble det sossisser til julemat i år (godt jeg hadde kjøpt inn en del ekstra sossisser i allefall!)




Noen bilder fra julefotograferinga ;) Ble mange bilder, men få hvor knøtten klarer å holde seg i ro så det blir et ok bilde. Jeg har knipset bildene med mobil-kameraet mitt. Det blir bra kvalitet på bildene, men hjelper jo lite når minsten er ferdig med å smile 2 sekunder før bildet endelig blir tatt! Det er en av grunnene til at jeg har ønsket meg speilrefleks-kamera...og det har jeg fått! Lille julaften fikk jeg et nytt Canon EOS kamera, jeg må vel ha Verdens beste kjæreste/mann/samboer!! Iallefall så synes jeg det selv ;)

Må bare gratulere Verdens beste søster med 36 års dagen sin i dag! Veldig glad i deg!

Store juleklemmer fra Soffi

tirsdag 14. desember 2010

Jul i heimen


Her er lille julenissen vår! Synes jeg fikk til et blinkskudd her alstå :)
Han er jo blitt sååå stor! Han har begynt å snu seg til siden og bøyer seg frem hvis han blir lagt litt for langt tilbake, det skal han ikke ha noe av for han vil gjerne sitte!
Denne uka skal han få sin første vaksine, bare mora hans klarer å huske timen denne gangen...hjelp, at det går ann å bli så svimete! Vi prøver igjen og håper at jeg husker timen denne gangen:)

Bilde 1: kjøkken

Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder i fra vårt julepyntede hjem :) 
Vi hadde nemlig juleverksted i helga og i den anledning synes jeg det var greit å få pyntet litt for å få frem litt julestemning. Det ble nok ikke mye vi fikk laget på juleverkstedet i år, men koselig det var det!

Bilde 2: Stua
Tar med et bilde fra stua vår også for de som ikke har sett den før :)
Etter vår tradisjon blir det litt mer julepynting lille julaften og da skal også selvsagt treet pyntes, gleder meg!

Ha en fortsatt flott tirsdags kveld!

klemmer fra Soffi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails