torsdag 22. juli 2010

En deilig sommerkveld!


Siden  jeg er hjemme alene denne uka, er Mamma så grei å være på besøk hos meg :o) Er ikke alltid like morsomt å være hjemme alene...Vi har i dag vært en liten tur bortom Dags Marked (like borte i høgget her...) og shoppet litt lyslykter til å ha ute. Vi har pyntet opp uteplassen, og det var så koselig å sitte ute i kveld at jeg helt glemte klokka! Gikk inn først klokka 24, og da viste temperaturmåleren 20,5°C! Det er deilig med lange sommerkvelder :o)


En av de nye lyktene jeg fikk av Mamma i dag.


...og her er jammen en til :o)


Disse har jeg faktisk kjøpt selv! Maritime lykter til å ha på utebordet, ble så koselig atte :o)

God natt alle sammen!

Klemz

2 kommentarer:

Geir Ove sa...

Hei på deg så bra dere koser dere masse . Ikke alltid like morro og være alene kan man si. Ble jo kjempe fint med alle lyktene da. Ser jo bare så koselig ut der bak huset. Satt utrolig lenge ute i dag vi også kjempe deilig å bare nyte kvelden ute i lufta. Vi prates nok over veien om ikke lenge. Kos dere masse der nede . Heheheh

Nina sa...

Hert skulle jeg jo ha kommentert for flere dager siden men den minste frøken frang har lagt besjag på internett her nede.
Suepr koselig å se dere sist lørdag, men det ble jo ikke så masse prating at det gjorde noe, men vi får ta det igjen snart. Savner helt klart å ha dere på sommer besøk. MarinAlpin spurte også etter dere ;)så i år måtte jeg gå til innkjøp av en jakke for å holde stattestikken oppe ;)
Saver forøvrig litt flere bilder fra heimen deres...., men må vel snart se å komme meg ned p se med egne øyne.
Sommerklem fra Stavern :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails