torsdag 30. desember 2010

Planer og drømmer...

Som jeg fortalte i et tidligere innlegg har jeg vært så heldig å få meg et super bra speil-refleks kamera ;) Det er under uttesting og jeg er så langt veldig fornøyd! En utfordring er vel å ha kameraet tilgjengelig når det er behov for det, kameraet er jo ikke akkurat lite å drasse med seg! Jeg skal prøve å få det inn som en rutine å ta det med meg :) Bildet av Odin under her ble jeg veldig fornøyd med! Har vært vanskelig å få bra bilder av han. Han er veldig ofte i bevegelse og det har ikke vært lett å få tatt et bilde av han uten RØDE øyne, men det har jeg jo klart her! Jippi!



Ellers om dagen har jeg begynt å leke litt med tanken på å innrede boden vår med garderobeinnredning fra ELFA. Har så lyst til å bare stikke ut å kjøpe delene med en gang, men det bør nok tas noen (eksakte) mål av rommet først...hihi  jeg forstår ikke helt hva man skal med garderobeskap MED dører inne på et pittelitte rom?! Er jo knapt så man kommer seg inn på rommet, og enda vanskeligere å måtte åpne en garderobedør for å hente ut for eksempel rent sengetøy! Nei, det skal nok bli ordning der inne i løpet av 1.kvartal 2011 (eller iallefall 2. kvartal hehe)...holdt jo nesten på å glemme at jeg har en dåp også som trenger litt organisering. Dåpen er jo allerede booket til 6. mars! For de som lurer på hvorfor dåpen blir så sen; kombinasjonen over at kirken ikke har dåp mer enn ca. 1 gang per måned og at samboer jobber hver 3. helg var det rett og slett ikke mulig å arrangere dåpen før....men dåp blir det!

Stor juleklem fra Soffi

1 kommentar:

Geir Ove sa...

Så heldig du er da, da har du mye morro og utforsking i vente. Kan hende det er noen triks og tips å hente også vet du. Det samme sliter vi med Nero også, kjempe lett å få røde øyne på han også. Vet ikke helt hvorfor men. Hehehe men plutselig så finner man vel ut det også.

Ses plutselig igjen vet du. heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails