søndag 26. juni 2011

Dåpskjolen


Jeg lovte i et tidligere innlegg at jeg skulle legge ut bilder av den ferdige dåpskjolen, jeg sier bare bedre sent enn aldri!! Eirik var så fin i dåpskjolen, men dessverre så gikk det helt i glemmeboka å få tatt "dåpsbilder" av han...skjønner at det burde ha stått på en huskeliste den dagen for da husket jeg tydeligvis ikke på noenting...merkelig ;)


Her er iallefall det lovte innlegget om dåpskjolen som jeg har laget i samarbeid med min svigermor ;)
Mønsteret har jeg hentet fra ukebladet Familien nr.5/94.
Tidligere broderte jeg masse hardangersøm og sparte derfor på fine mønstere, heldigvis! For denne dåpskjolen synes jeg er bare en av de fineste! Jeg lagde en for ca. 9 år siden til min eldste nevø og synes selvfølgelig at min egen sønn fortjener en like fin :)
Her er Eiriken "nydøpt" og ble vist frem i kirken :)
Nederst på kjolen er det felter for brodering av navnet på de som er (blir) døpt i den.

Har de siste ukene jobbet litt med å lage takkekortene for gavene Eirik fikk til dåpen. Endelig ferdig lagret jeg bildet med tekst slik jeg ønsket det. Planen var å åpne filen med bildet/takkekortet etter kort tid slik at jeg kunne tenke litt på om det var slik jeg ville ha de...nå angrer jeg veldig på at jeg ikke bare skrev ut en hel haug med en gang!!! PCn vår har tatt kvelden!! Har heldigvis MACen, men jeg har ikke fotoprogrammet på den og det må nå jobbes med nye løsninger på kortene (Arg!!)

men ellers....

har det vært en travel, men flott og koselig (lang)helg! 
Torsdag var det feiring av St. Hans ved stranda i regi av Isebakke Velforening. Der grillet vi mat og koste oss med musikk sammen med familie, venner og gode naboer.
Lørdag var det den årlige gatefesten og det var bare såå artig! Gleder meg allerede til neste år ;)
I dag, søndag, gikk turen til Strømstad. Planen var å spise skalldyr ved en av byens fiskerestauranter, men siden svenskene er så gode på å feire Midtsommar Aften, var det dessverre ingen flere skalldyr å oppdrive i Strømstad. Turen gikk derfor til vår favoritt pizza spisested "Simons Hørna" i stedet, Pizza der blir aldri feil ;)

Ha en super uke!
Håper at sommervarmen kommer snart :)

Stoor klem fra Soffi

3 kommentarer:

Nina sa...

Jeg tror jeg besvimer....et innleg, hehehehe, jeg bare måtte ;)
Selv om det er nestenhundre år siden(håper ikke jentene mine leser dette) så husker jeg hvordan det er å være småbarnsmamma, for å si det sån...jeg hadde ikke holdt på med blogging da tror jeg ;)
Så kjedelig med kortene da....håper du har tatt sikkerhetskopi av alle bildene, hvis det var noen der.
Ønsker dere en riktig god sommer, kanskje jeg må ringe før vi drar for å bli oppdatert på hva dere skal.

Nattinatt fra meg :)
Ps: dåpskjolen er bare helt nydelig, bra strøket var den også,har du egen strykerske? hihi ;)

Nina sa...

Nå er det leeeeeeeeeeeeeenge siden en oppdatering altså.....hint hint ;)
Siden jeg ønsket god sommer i sist hilsen, som forøvrig er på dette innlegget ;) så kan jeg jo ønkse god høst på dette da ;)

Stor klem fra Oslo :)

ElisabethStavanger sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails