torsdag 5. august 2010

Bilde-overførings-trøbbel - endelig løst!

Jeg er veldig klar over at det er lenge siden jeg har oppdatert bloggen min, men jeg har ikke helt klart å finne ut hvordan jeg får overført bilder til PCn fra min nye mobil. Nå er endelig problemet løst (med litt hjelp av Larsern)!


Er det ikke utrolig?! Hortensian min har skiftet farge fra lys rosa til lime grønn! Det er i allefall ingen dårlig farge å skifte til, men hvorfor skjer dette? Kom gjerne med en oppklaring :o)


Jag fikk tidligere i sommer noen blomster av svigers. Vi var usikre på om de ville klare seg, siden blomsterbedet var fullt med sand. Vi satt blomstene og hadde på ekstra jord rundt disse og siden har jeg fylt på med mer jord. Og jammen har de ikke blitt store og flotte?


Måtte også bare ta et bilde å vise dere at det har kommet noen blomster til. De er ikke store enda, men regner med at de vokser seg store og flotte til neste sommer. Har nemlig kjøpt disse staudene til en rimelig penge hos Plantasjen, så vil tiden vise om de vil vokse seg store og trives i mitt blomsterbed :o)Dette ble dessverre et litt uryddig bilde siden det er tatt på soverommet som pusses opp. Jeg er kjempe fornøyd med fargen på veggen (sjøgløtt) og skipsgulvet som samboeren min har lagt! Dere kan også skimte at vi har fått kurver opp på veggen, men det er altså  alt som er på plass fra det berømte garderobeskapet vi bestilte for ca. 3,5 måneder siden. Skal nok ta meg en ny tur og purre litt til mandag, da er iallefall ferien over for de faste ansatte. Jeg vil ha orden nå!!
Iallefall..det var vel egentlig i grunn den flotte barnevognen vi har kjøpt jeg hadde planer om å vise frem i dette innlegget da :o) Valget ble en marine blå Edge duo fra Emmaljunga, veldig fornøyd så langt selv om den ikke er blitt brukt enda!


På dette bildet var det meningen å få frem stelleveska. Jeg er dessverre ingen fotograf og bildet deretter :o)


Må også bare vise denne søte tigeren vi fikk med da vi kjøpte vogna. Han blir jo født i Tigerens år i følge kinesisk horoskop, så den passet jo veldig bra!

Nedtelling til permisjonen: 6 dager igjen!

Klemmer fra Soffi

5 kommentarer:

Nina sa...

Hei snuppis :)

Så fiiiiin vogn dere har kjøpt da :) Gleder meg alt til å trille ;) Å nå nærmer det seg altså, tenk om en mnd eller noe så er den kulen på magen en lite sprell levende krabat :)

Så må jeg komentere det skapet deres.....herreguuuuuuuuuuuuuuuuud, er det mulig. jeg hadde fått hjerteinfarkt for lenge siden og bedt dem kanselere kjøpet og dratt et annet sted...da hadde dere sikkert hatt garderobe nå. Det er rett og slett ikke mulig at det skal gå så tregt. Du MÅ få nen form for konpensasjon. Ok, beklager, min frustrasjon hjelper deg fint lite, men jeg er så irritert på deres veiene altså.

Så må jeg jo si at jeg gleder meg supermasse til å en gang komme til dere å få sett, hehe....at det skal drøye sånn, men det er ferie og slutten av sessongen.

Håper på oftere innlegg nå altså, jeg har snart hatt et hver dag siste uken, men det stopper vel brått når hverdagen begynner ;)

Hilse masse og stoooooor klem fra Stavern :)

Natur sa...

Hei
Kjempe fine bilder......

Jeg er helt enig med Nina angående garderobe skapet, jeg husker du snakket det på jobben og det er jo en stund siden. Jeg med flere gleders oss til krabaten komme. Du får kose deg masse den tid som du får sammem med han :)

Lena Sommer sa...

Fine blomster og kjempefin vogn :-) Nå er det ikke lenge til babyen kommer. Spennende :-) KLem fra Lena

Soffi sa...

Hyggelig med kommentarer på bloggen, det gjør det ekstra morro å lage nye innlegg :o)
Det går jammen fort nå. 2 dager til å jobbe! Er klar for å starte permisjon nå merker jeg :o)
Ja, det garderobeskapet er et kapittel for seg! Jeg får passe på å komme med oppdateringer når det skjer noe nytt hehe

Geir Ove sa...

Hei tilbake.
Skriver en her og jeg så er jeg sikker på at den kommer fram. Ja kake må du bare bestille vet du. Kjempe morro med en utfordring. Og veldig morro når det blir så bra, og responsen er også kjempe morro å få. Tusen takk.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails