tirsdag 10. august 2010

Dagens oppdatering

I dag har jeg fått vært innom Montér og fått avtalt hjemkjøring av garderobeskapdørene, endelig! Håper det ikke blir vanskelig å sette opp, gleder meg noe helt vanvittig til å bli ferdig med soverommet!

Nå har vi akkurat hatt et kjempe hyggelig besøk av naboene våre som bor "oppe på fjellet". Dette er en super gate å bo i  altså :o)
Jammen har jeg ikke vært så heldig å få billetter til Allsang på grensen i morgen av de også. Siden det er siste arbeidsdag i morgen, håper jeg det blir en fin avslutning på kvelden med masse god musikk. Jeg må vel innrømme at jeg ikke helt har sjekket ut hvem som kommer dit i morgen, men bra blir det sikkert uansett ;o)

Her er et bilde fra min flinke samboer da han startet med å få garderobeskaphyllene på plass ♥

Klemz Soffi

3 kommentarer:

Geir Ove sa...

Hei igjen , det var så koselig å komme på besøk til dere også. Kjempe koselig å se hvordan dere har det og at alt kommer på plass. Håper alt går som det skal framover med både det ene og det andre. Dørene må jo bare komme nå.

Håper dere får det bra på festnigen i morgen. Morro og ta en tur uansett egentlig. Er en enorm stemning der oppe, og masse glade mennesker. Og masse å synge til stort sett, hehe.

Vi snakkes nok snart igjen over gjerdet eller på et snarlig besøk igjen

Benedikte sa...

Heeeei :)
Var såå koselig å komme på besøk til dere å se hvordan dere har det :) Gleder meg alt til neste gang.. klokken gikk fort for å si det sånn ;) SUPER KOSELIG :)

Og du... føler at jeg liker å være "hane".. hehe ;)

Snakkes snart :)

Nina sa...

Åååååååååååå har du vært på allsang på grensen....heldiggrisen, unødvendig å spørre om det var bra antagelig ;)
Så koselig med nabobesøk da og jeg trenger vel ikke nevne at jeg er bare bittelitt ivrig på å komme på besøk jeg også...., snart håper jeg.
Må nok ringe i morgen å forhøre meg om den garderoben altså, krysser alt jeg har for at alt var med og at den passet.

Hils så masse til flinke fetter´n min da som er så flink til å bygge :)

Stooooooooooooooor klem og gratulerer med påbegynt permisjon :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails